W

SMYKKER AF HESTEHÅR

Smykker af hestehår er både flotte og holdbare. Det er det perfekte minde at have af sin hest.

Da det er dyrt at købe hestehår hjem, og det er et meget langvarigt arbejde med at få hårene vasket, så er priserne på denne type smykke ret dyre.

Hvis man vil lave det selv er det mere enkelt end man lige regner med, så længe man kan de forskellige fletninger, har de rigtige smykkedele, har en god lim og MASSER af tålmodighed så er man "good to go!"

Materialer:
Materialerne er forskellige, men selvfølgelig indgår der altid hestehår.
Alle metaldele overholder nikkelbestemmelserne, MEN der må stadig godt være en smule nikkel i, så hvis du ved at du er allergiker, eller har haft reageret på smykker fra supermarkeder, acessories forretninger osv., så bestil eller køb smykket i Sterling sølv (92,5 % rent sølv), forgyldt sterling sølv eller duble (selve smykkedelen består enten af messing, kobber eller tombak. Guldbelægningen er min. 14 ct guld, og er galvaniseret, så legeringen holder længere, i forhold til en forgyldning.)

Så vil du have et smykke der holder længe, mange år frem, så anskaf dig materialer i sølv, forgyldt sølv, eller duble.

Vedligeholdelse:
Pas på med at komme creme og parfume på huden inden du tager smykket i brug. Hårene risikerer at miste sin glans, hvis dette skulle forkomme, så kom lidt showshine i hånden, og gnid det forsigtigt ind i hårene.
Pas på med at have dine smykker i nærheden af vand, da metaldelene hurtigere mister deres farve, især hvis det er uægte metalddele, men altid uanset materiale, så gnub metaldelene tørre med en blødklud. Sølv metaldele oxiderer med tiden, og bliver sorte, nogle syntes at det er pænt, men hvis man vil beholde glansen så gnub delene med en klud og en smule citronsaft. Bliver du nødt til at vaske hårene, så skal det gøres med lunkent vand og en mild sæbeopløsning (Jeg selv bruger neutral) Skyl smykkerne koldt vand, og dup med et håndklæde, las det evt. ligge og tørre på håndklædet.
Mister smykket sin form, så lig det i solen lidt, og tag det på når det har fået lidt varme, så det former sig til dig.

Smykkerne er selvfølgelig til salg,og finder man en bestemt model man kan lide, men farven ikke er korrekt, så kontakt mig og så finder jeg en løsning, og ser om jeg kan finde noget du kan lide :)

For at smykket skal blive mere personligt, kan man altid få lavet smykkerne af hårene fra sin egen hests hale. Skriv til mig for at høre nærmere.
Hvis du også har perler/vedhæng der betyder noget specielt for dig, så er man velkommen til at sende det, og så vil jeg forsøge at se om det er noget jeg kan fastmontere. Send evt et billede af det så jeg kan bedømme det inden du sender det afsted.

Man er selvfølgelig også velkommen til at komme med en idé som jeg så vil forsøge at lave, det kunne jo være du havde noget helt bestemt i tankerne ;)
Fie Witte | 3060 Espergærde - Danmark